Montaj travertin in Timisoara. Solutia completa pentru dvoastra include si montajul produselor achizitionate de la noi.  Echipele noastre de montatori specializati in placari cu travertin si marmura  executa pe tot teritoriul Romaniei si in Europa montaje profesionale de piatra naturala .

Travertin exterior interior cu preț bun. Este o piatră naturală care emana un farmec unic, caruia cu greu ii poti rezista. Aceasta piatra decorativa este de fapt un derivat de calcar, dar mult mai dur si mai rezistent. Se formează în jurul depozitelor de izvoare minerale si are cromatica naturală.

 

 

Acestea ii conferă travertinului diverse tonuri pământii. Intalnim placaj alb, gri, rosu, bej, maro, silver, crem, negru, classic, rustic, ivory, noce, light. Finisajele disponibile pentru placi travertin sunt lucios, mat, periat, natural, scapitat si antichizat.Este utilizat în mod obișnuit pentru pardoseli la baie, living, bucatarie.

Il intalnim sub forma de  trepte, gafuri dar si placat pe peretii interiori. La placari exterioare este ideal pentru soclu, gard, fatada, terase. Il recomandam si pentru trotoare, alei, pervaze, scari, capace de gard, porti si stalpi. Avantajele plăcalilor de gresie si faianta travertin: ofera un stil unic si personalizeaza spaciul. Este foarte durabil, rezistent si usor de reparat dupa trecerea timpului. Cu pret bun este acesibil pentru aproape toate bugetele.Ne ocupam de proiecte rezidentiale si publice, la standarde de calitate europene, oferind garantie pentru lucrarile realizate. Cu echipe de profesionisti oferim si montam piatra cubica in toata tara. Pret accesibil si calitate.

Serviciul de montaj  se face de echipe specializate de montatori. Pretul pentru montaj depinde de dificultatea lucrari. Puteti sa vizionati produsele de travertin expuse la showroom-urile noastre. Ne gasiti in Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Bistrita, Sibiu, Oradea si Budapesta. Executam la comanda, la dimensiunea clientului blaturi de bucatarie si baie, pervaze, trepte si contratrepte , glafuri exterioare si interioare, capace de porti, gard, stalpi. Livrare in termen scurt.

 MONTAJ TRAVERTIN IN TIMISOARA

Aleturi de travertin, va oferim din stoc placaje din marmura si granit. Piatra ardezie neagra sau multicolora si andezit gri antracit pentru exterior.  Avem si lastre mari de 2 si 3 cm de granit, marmura, ardezie si piatra naturala . Modelul scapitat este solutia ideala pentru placare fatadei,soclu si gard.

Pentru intretinerea si protectia materialelor naturale fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea suprafetelor cu impermeabilizant profesional STONETECHN.

cere oferta personalizata !

Informatii si comenzi    PUPAZA MIHAELA           tel: 0769-026484   mihaela@rocasdecor.ro