ADEZIV TRAVERTIN

Adeziv Travertin. Adeziv imbunatatit pe baza de ciment, cu timp deschis extins, fara alunecare pe verticala. Pentru montarea placilor de gresie si faianta din travertin, a placilor  din piatra naturala, in cadrul constructiilor, a lucrarilor de amenajare sau renovare la interior si exterior.

Placarile cu piatra naturala sunt extrem de populare atat la  interioar cat si la exterior. Deoarece exista in mai multe tipuri, fiecare creand o atmosfera speciala zonei sau spatiului. Cu toate acestea, piatra naturala nu este cel mai ușor material cu care să lucrați. La așezarea plăcilor, este necesar un adeziv special. Există o mulțime de adezivi pentru plăci de marmura, granit sau travertin, dar nu orice tip de piatră necesită același adeziv.

Adezivul potrivit pentru placajele din piatră naturală vă asigură că montarea este ireproșabilă și garantează o aplicare mai rapidă și mai ușoară. Cu toate acestea, alegerea greșită a unui adeziv poate duce la eșec prin afectarea proprietăților fizice sau vizuale ale plăcilor de travertin la exterior, treptelor si glafurilor de marmura si travertin. Prin urmare, este crucial să alegeți cel mai bun adeziv posibil pentru tipul specific de piatră decorativa.

Adeziv travertin piatra naturala, MAPEI profesional flexibil.

Gama noastra de adezivi de la Mapei, ofera o calitate superioara si o rezistenta ridicata placarilor cu piatra naturala. Va punem la dispozitie adezivi speciali. Cu propietati de deformabilitate ridicata pentru lipirea placilor de travertin si marmura de dimensiuni medii si mari. Adezivi albi speciali pentru placari cu marmura alba, travertin si calcar.

Cere oferta chiar acum !