adeziv pentru travertin

Adeziv pentru travertin. Placarile cu piatra naturala sunt extrem de populare atat la  interioar cat si la exterior, deoarece exista in mai multe tipuri, fiecare creand o atmosfera speciala zonei sau spatiului. Cu toate acestea, piatra naturala nu este cel mai ușor material cu care să lucrați: la așezarea plăcilor, este necesar un adeziv special. Există o mulțime de adezivi pentru plăci de marmura, granit sau travertin, dar nu orice tip de piatră necesită același adeziv.

Adeziv pentru travertin potrivit pentru placajele din piatră naturală vă asigură că montarea este ireproșabilă și garantează o aplicare mai rapidă și mai ușoară. Cu toate acestea, alegerea greșită a unui adeziv poate duce la eșec prin afectarea proprietăților fizice sau vizuale ale plăcilor de granit exterior, treptelor si glafurilor de marmura si travertin. Prin urmare, este crucial să alegeți cel mai bun adeziv posibil pentru tipul specific de piatră decorativa.

Adeziv pentru travertin profesional flexibil la exterior Mapei.

Gama noastra de adezivi de la Mapei, ofera o calitate superioara si o rezistenta ridicata placarilor cu piatra naturala.  Va punem la dispozitie adeziv pentru travertin speciali cu propietati de deformabilitate ridicata pentru lipirea placilor de granit si marmura de dimensiuni medii si mari. Adezivi albi speciali pentru placari cu marmura alba, travertin si calcar. In perioada rece, daca temeperaturile permit montarea de piatra decorativa, puteti folosi un adeziv special cu uscare rapida.

Cere oferta chiar acum!!!

 

 

SikaCeram®-255 StarFlex Alb 25kg

 

SikaCeram®-255 StarFlex Gri 25kg

 

Sika® Ceram-205 Alb 25kg

 

Sika® Ceram-205 Gri 25kg

 

SikaHome® TileBond Natural Stone 25kg

 

SikaCeram®-240 Rapid 25kg