Travertin Rocas Decor

Blaturi - Trepte - Pardoseli - Placari

Scari si trepte din travertin

Scari si Trepte Travertin

Va propunem scari din travertin moderne sau clasice, de diferite culori si texturi. Accesati site-urile noastre de trepte travertin online pentru a va convinge de oferta noastra.
Avem pe stoc produse din piatra naturala de cea mai inalta calitate, la cele mai bune preturi de producator scari travertin.


Indiferent ca va doriti scari din travertin moderne sau in stil clasic, noi va punem la dispozitie intreaga pregatire si experienta pentru ca scara dumneavoastra de vis sa devina realitate. Treptele din travertin au devenit in ultima vreme locul de joaca al arhitectilor si designerilor, care au venit cu idei noi, inovatoare si indraznete de proiectare si integrare a lor in ansamblul locuintelor. Astfel, daca dispunem de un spatiu generos, este recomandat sa se aleaga o scara din travertin eleganta, care sa impresioneze privirea si pe oricine va intra in casa.


Se recomanda ca:
- pentru spatiile mai intunecoase sa se aleaga culori deschise (light, crema)
- pentru spatiile puternic luminate se pot folosi culori mai inchise, la moda acum (noce,walnut) sau combinatii de 2 culori in contrast (ex: treptele light si contratreptele noce)
- culoarea scarii trebuie sa se asorteze cu pardoseala si de asemenea cu culoarea obiectelor de mobilier din preajma.


Noi va punem la dispozitie lastre din travertin din care putem decupa trepte la dimensiunile solicitate de dumneavoastra.Va rugam sa ne contactati telefonic sau prin mail pentru oferta de pret. Pentru o comunicare cat mai eficienta va rugam sa va alegeti in prealabil materialul si sa stiti dimensiunile aproximative pentru glafuri. In acest fel, oferta primita va fi exacta si oferita in cel mai scurt timp posibil.

Daca doriti sa adaugati casei dvs un plus de rafinament atunci ganditi-va sa folositi treptele din travertin care ofera eleganta si frumusetea cautata. La noi veti fi sigur ca beneficiati intotdeauna de cele mai bune preturi la trepte din travertin.

Classic Vein Cut
Classic Vein Cut
Crema
Crema
Noce Lustruit
Noce Lustruit
Noce Mat
Noce Mat
Premium
Premium
Yellow
Yellow


Mai multe modele puteti gasi pe site-ul importatorului nostru de travertin:
www.piatra-naturala.com