Travertin Rocas Decor

Blaturi - Trepte - Pardoseli - Placari

Glafuri din travertin pentru interior si exterior

travertin

Avem pe stoc o multime de modele glafuri travertin pentru design interior si exterior, in depozitele noastre din Cluj Napoca, Bucuresti, Timisoara.
Garantam pentru cea mai buna calitate a pietrei la preturi promotionale. Fie ca vreti sa va reamenajati casa sau sa o personalizati intr-un mod unic, va asteptam pe site-ul de glafuri travertin online pentru a vedea ofertele noastre.


Travertinul este alegerea ideala pentru caminul dumneavoastra. Pentru a completa finisajul ferestrelor este nevoie atat de glafuri pentru interior, cat si pentru exterior. Glafurile pentru interior nu au doar un rol estetic, ci si unul practic, punand in valoare designul si finisajele interioare.Gama de culori pentru acest timp de produs este aproape nelimitata, putandu-se executa glafuri de diferite culori si venaturi.

Glafurile din travertin se executa la comanda in functie de dimensiunile d-voastra. Va rog sa ne contactati telefonic sau prin mail pentru oferta de pret. Pentru o comunicare cat mai eficienta va rugam sa va alegeti in prealabil materialul si sa stiti dimensiunile aproximative ale glafurilor din travertin. In acest fel, oferta primita va fi exacta si oferita in cel mai scurt timp posibil.

Daca doriti sa adaugati casei dvs un plus de rafinament atunci ganditi-va sa folositi glafuri de travertin care ofera eleganta si frumusetea cautata. La noi veţi fi sigur că beneficiaţi întotdeauna de cele mai bune preţuri la glafurile din travertin.

Light
glaf travertin 1
Noce
glaf travertin 2
Classic
glaf travertin 3
Crema
glaf travertin 4
Yellow
glaf travertin 4
Walnut
glaf travertin 4
Noce Vein Cut
glaf travertin 4

Mai multe modele puteti gasi pe site-ul importatorului nostru de travertin:
www.piatra-naturala.com